Despre noi

Va rugam sa faceti plata pentru a avea confirmarea rezervarii.
Avansul este nereturnabil daca turistul nu anunta renuntarea la rezervare cu cel putin 21 zile inainte de data de incepere a sejurului.
Restul sumei de plata se va achita la sosire, la receptia unitatii.
Va rugam sa ne transmiteti cu REPLY dovada ordinul de plata a avansului scanat. Ulterior receptionarii avansului, vom asigura camerele pentru dvs. Daca nu primim plata avans in decurs de 3 zile REZERVAREA NU MAIESTE VALIDA.
Daca doriti sa platiti cu vouchere de vacanta este necesara achitarea sumei totale pentru cazare si masa pe adresa: Strada PECINISCA Ns 2,BAILE HERCULANE, CARAS SEVERIN, COD 325200 TEL 0756063377

Procedura de rezervare1. Pentru a nu exista neintelegeri cu privire la rezervarea dvs, chiar daca ati vorbit la telefon cu administratorul unitatii, va rugam sa trimiteti si o solicitare de cazare pe emailul proprietarului.
Astfel, detaliile rezervarii raman scrise. O copie a rezervarii ajunge si pe e-mailul dvs. Pentru o rezervare ferma si blocarea camerelor este necesar ca proprietarul sa va solicite un avans.
Este normal si un mod de lucru corect. Avansul reprezinta, din punct de vedere legal, o garantie: pe de o parte dvs. sunteti sigur/a ca vi s-au retinut una sau mai multe camere, pe de alta parte administratorul unitatii are certitudinea ca veti onora rezervarea facuta. Avansul este nereturnabil insa fara avans platit unitatea de cazare nu are nici o obligatie legala de a va pastra camerele.

2. Chiar daca nu vi se solicita, insistati dvs. sa platiti avans si pastrati chitanta.
Notati pe chitanta numele unitatii de cazare, localitatea, perioada sejurului si numarul de camere.
Pastrati dovada de plata a avansului pentru ca, in caz de neonorare a rezervarii.

Pentru alte detalii, va rugam, nu ezitati sa ne contactati.